BrowseInter.net Web 2.0 directory

Popular searches
  1. free
  2. tool
Search tips
  1. Use * as a wildcard.
  2. Tags are searchable.
Our PageRank

PageRank Button (free SEO tools and stats)

CONTAB DAP MEDIA-Servicii contabilitate Bucuresti dapmedia.ro

Obiectul de activitate al societatii noastre este prestarea de activitati de contabilitate, revizie contabila, consultatii in domeniul financiar si managementul afacerii.

Lucrarile executate de societatea noastra sunt de inalta tinuta profesionala, calitatea acestora fiind asigurata de o echipa de specialisti cu studii superioare si experienta in domeniul afacerilor si financiar-contabil. Echipa societatii este la curent cu noutatile in domeniul activitatii pe care o desfasoara, urmarind gasirea celor mai bune solutii la problemele clientilor sai si creand posibilitatea acestora de a-si aloca mai mult timp dezvoltarii activitatii proprii.

SERVICII OFERITE:

This image will float to the rightCONTABILITATEA FINANCIARA A FIRMEI, CONTABILITATEA DE GESTIUNE A FIRMEI, SERVICII SALARIZARE, INVENTARIEREA, CONSULTANTA FINANCIAR-CONTABILA, EXPERTIZA CONTABILA, EXPERTIZA CONTABILA JUDICIARA.

More about dapmedia.ro Website's Comments

  1. Comments
  2. Visitors

Popescu Cristina said 10 year/s ago: Societate care ofera servicii de contabilitate la un inalt nivel de calitate si la preturi avantajoase

Loading the statistics...